Fruitzuurbehandeling

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Deze (kuur)behandeling is gericht op een positieve beïnvloeding van de huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Alpha Hydroxy Acids (= fruitzuren).

De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:

  • een droge huid
  • acne (acnelittekens)
  • de oudere huid (kleine rimpeltjes)
  • verdikte hoornlaag
  • ouderdomsvlekken
  • hyperpigmentatie
  • rokershuid

De fruitzuren

Doordat de gebruikte fruitzuren geen onbekende zijn voor het menselijk lichaam is dit een biologische en veilige manier van peelen.
De huid bestaat uit drie lagen. In de onderste huidlaag worden nieuwe cellen gevormd, die mettertijd naar boven schuiven en uiteindelijk de hoornlaag bereiken, waar ze als volledig verhoornde

afgestorven cellen afgestoten worden. Dit proces is continu, maar is met het blote oog niet te zien. Als de huid gezond is, is de afstoting en vorming van huidcellen in evenwicht, waardoor de dikte van de huid gelijk blijft. In sommige gevallen hopen deze “dode” huidcellen zich op, waardoor de huid dikker wordt en zijn glans verliest.

De fruitzuurbehandeling stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor de hoornlaag vermindert in dikte. Bovendien zorgen de fruitzuren voor een vochtigheidsverhoging van de huid. De huid ziet er strakker en egaler uit en wordt zacht en soepel. De fruitzuurbehandeling kan niet altijd en bij iedereen toegepast worden, de behandeling wordt afgestemd op uw huidtoestand en huidtype.

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcrème gebruiken of harsen. Daarnaast is het dragen van een zonnefactor noodzakelijk.

Prijzen

€ 55,00

Eenmalige behandeling

€ 295,00

Kuur behandeling 6x

De kuur dient bij de eerste behandeling volledig te worden voldaan. Wilt u per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend. Bij een kuur komt u één keer in de vier weken.