Micro-needling Reviderm

Ontdek het geheim van een jonger uitziende huid.

De Reviderm SkinNeedling behandeling is de (r)evolutie in micro-needling. Al meer dan tien jaar wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die wordt gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen.

Waarom de huid haar schoonheid verliest

Huidveroudering, maar ook andere factoren zoals roken, zon en slechte leefgewoonten dragen bij aan de verslechtering van de huid. Er worden minder cellen geproduceerd, de bloedcirculatie wordt trager, processen in de huid verlopen langzamer en het huid eigen regeneratievermogen duurt langer.

Wat is micro-needling?

Bij micro-needling worden er kleine perforaties in de huid gemaakt. Micro-needling gebruikt het zelfherstellende mechanisme van de huid voor een gelijkmatig, jong uitziende huid. De aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt geactiveerd.

Indicaties

De Reviderm Skin-Needler behandeling kan ingezet worden bij:

 • slechte huidstructuur
 • verslapte huid (contourverlies)
 • rimpels
 • kraaienpootjes
 • atrofische littekens
 • grove poriën
 • vette huid

Waarom de Reviderm SkinNeedler

Wat de Reviderm SkinNeedler revolutionair maakt, is de positie van de micro-naaldjes. Bij andere procedures, zoals de dermaroller, dermapen en mesogun kan de huid onnodig beschadigd worden. Door de weloverwogen nieuwe positie van de micro-naadjes, 10 op een rij, ben je verzekert van een uiterst precieze behandeling van de huid. De micro-naaldjes zijn van chirurgisch roestvrijstaal en niet van plastic, zodat afbreken niet mogelijk is.

Microneedling

Hoe werkt Micro-needling?

Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de epidermis (bovenste huidlaag). Hierdoor worden de huid eigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering.

De Reviderm formules (werkzame stoffen) die tijdens de behandeling worden aangebracht, zijn gepatenteerd en dragen het Duitse kwaliteitskeurmerk. De speciale ingrediënten in deze formules kunnen dankzij de micro-needling dieper doordringen in de huid en blijven hun werking ook na de behandeling voortzetten.

De behandeling bestaat uit:

 1. Reiniging van de huid
 2. Peeling
 3. Desinfectie van de huid
 4. Reviderm formule aanbrengen
 5. Micro-needling. De naalddiepte wordt ingesteld van 0,25 tot 0,5 mm.
 6. Herstellend masker
 7. Beschermingsfactor

Reviderm micro-needlingVoor een langdurig resultaat is het aan te raden om een behandeling in kuurverband te volgen. Er zijn (minimaal) 4 tot 6 micro-needling behandelingen in 3 maanden tijd nodig. De natuurlijke processen in de huid worden tijdens de behandelingen in werking gesteld en werken nog 3 maanden na de laatste behandeling door. Bij een kuur krijgt u een thuisverzorgingsset mee, die u de eerste drie dagen na de behandeling zal gebruiken. De set is genoeg voor de hele kuur (gezicht en hals).

Direct effect

 • De huid is zichtbaar strakker en zachter
 • Huidstructuur is stralender
 • De huid is egaler
 • Comfortabeler gevoel van de huid
 • Rimpels zijn verminderd

Effect op lange termijn (zichtbaar na 6 behandelingen)

 • De epidermis is dikker
 • Het vochtbehoud is verbeterd
 • Plaatsen met structurele schade zijn verminderd
 • Collageenvezels zijn hervormd

Prijzen

Gezicht en hals

€ 130,00

Losse behandeling

€ 468,00

Kuur van 4 behandelingen (10% korting)

€ 780,00

Kuur van 6 behandelingen

1 behandeling halve prijs + thuisverzorgingsset ter waarde € 92,00 gratis
(totale korting van €157,-

Gezicht en hals en decolleté

€ 150,00

Losse behandeling

€ 540,00

Kuur van 4 behandelingen (10% korting)

€ 825,00

Kuur van 6 behandelingen

1 behandeling halve prijs + thuisverzorgingsset ter waarde € 92,00 gratis

De kuur dient bij de eerste behandeling volledig te worden voldaan. Wilt u per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend. Bij een kuur komt u één keer in de vier weken.