Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de celdeling wordt geactiveerd. Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere 30 dagen, maar naar mate wij ouder worden vertraagt dit proces. De microdermabrasie behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en maakt de huid direct glad, zacht en jeugdig. Pigmentvlekken, grove poriën acné-littekens en fijne rimpeltjes worden zichtbaar minder.

Hoe werkt de Powerlite Peeler?

De Powerlite Peeler is een zeer krachtige en effectieve manier om de huid te vernieuwen. Door middel van zeer fijne kristallen wordt de bovenste laag van de opperhuid verwijderd. De kristallen worden op de huid gespoten en daarna meteen weer opgezogen samen met de dode huidcellen. Op deze manier worden er dunne laagjes huid gelijkmatig en gecontroleerd verwijderd.

Wat is het resultaat?

Microdermabrasie met de Powerlite Peeler is de meest natuurlijke maar tegelijk minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. De methode is geheel pijnloos. Door de microdermabrasie wordt de heropbouw van de huid gestimuleerd, de elasticiteit van de huid verbeterd en de huid ziet er vitaler en jonger uit. Daarnaast kan de vernieuwde huid veel beter werkzame stoffen uit uw dagelijkse huidverzorging opnemen. Op deze manier zal uw huidverzorging veel meer effect en zichtbaar resultaat hebben.

Voor een effectief en duurzaam resultaat wordt, afhankelijk van uw huidtype, wordt een kuur van een aantal opeenvolgende behandelingen aangeraden. Daarna kunt u het resultaat bijhouden met bijvoorbeeld één behandeling zes weken. De behandeling geeft geen belasting in het dagelijkse leven. Na afloop kunt u gewoon weer aan het werk.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

De microdermabrasie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de donkere en gevoelige huid. De intensiteit van de behandeling wordt afgestemd op huidtype en huidconditie. Met de Powerlite Peeler kunnen o.a. de volgende indicaties worden behandeld:

 • Zonbeschadigde huid
 • Verslapte huid, fijne lijntjes en ondiepe rimpels
 • Gelaatsverjonging voor de verouderde huid
 • Vervaging van chirurgische littekens
 • Futloze en vermoeide huid
 • Acné huid en acné littekens
 • Grove poriën, onzuivere huid
 • Rokershuid
 • Pigmentvlekken
 • Striae littekens

 

De behandeling De behandeling bestaat uit:

 1. Reinigen van de huid
 2. Enzyme peeling of scrub
 3. Microdermabrasie
 4. Verwijderen van onzuiverheden
 5. Ampul passen bij uw huidtype
 6. Voedend masker
 7. Serum
 8. Oogverzorging
 9. Dag/nachtverzorging

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende twee weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Daarnaast wordt het dragen van een zonnefactor geadviseerd.

Prijzen

€ 87,50

Gelaat en hals

€ 236,25

Kuur van 3 behandelingen (10% korting)

€ 95,00

Gelaat, hals en decolleté

€ 256,50

Kuur van 3 behandelingen (10% korting)

De kuur dient bij de eerste behandeling volledig te worden voldaan. Wilt u per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend. Bij een kuur komt u één keer in de vier weken.