Jean D’Arcel

JEAN D’ARCEL

Voor elk wat wils met Jean D’Arcel

Dat is eigenlijk de beste samenvatting voor de cosmetica producten van Jean D’Arcel. Je kunt kiezen uit producten voor ieder huidtype en in elke prijsklasse. Bij gebruik van de bij jouw huid passende producten krijgen ze de juiste verzorging en blijven ze in goede conditie. De producten van Jean D’Arcel zijn waar nodig voor specifieke doeleinden voorzien van hoge concentraties met werkzame stoffen.

Biologische producten van hoge kwaliteit

Jean D’Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten. Al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn de Jean D’Arcel producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt.

Reviderm

REVIDERM

VOOR BLIJVENDE SCHOONHEID, ELKE DAG.

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van dermatologie en cosmetologie. Reviderm combineert de resultaten van deze onderzoeken met krachtige werkstoffen uit de natuur, voor het produceren van effectieve producten. Met de producten en behandelingen van Reviderm, bestrijd je de zichtbare tekenen van huidveroudering.
Daarnaast worden de oorzaken van het verouderingsproces, zoals vertraging van huidfuncties, gestopt. De producten en behandelingen helpen om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

HET MERK

De conditie van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van goede kwaliteit.

Natuur en wetenschap gaan hand in hand

De producten van Reviderm komen voort uit de nieuwste dermatologische en farmaceutische wetenschap. Voor jou is alleen van belang dat de producten een optimale – vaak hoge – concentratie van werkstoffen bevatten en dat de effecten op de huid daardoor uitstekend en zichtbaar zijn. Dat de producten allen goed te verdragen zijn, alleen biologisch actieve werkstoffen bevatten en dat het diepe indringen van de werkstoffen in de huid wetenschappelijk is bewezen, is ook belangrijk om te weten. Daarbij zijn de producten van Reviderm vrij van allergene bestanddelen en irriterende conserveringsstoffen.

Verwen je huid met producten die je huid verbeteren

Voor goede, zichtbare resultaten moet je de behandelingen in de salon ondersteunen met een aantal Reviderm producten voor thuisgebruik. Door de verzorging van je huid thuis te vervolgen met de juiste producten, bereik je eerder de gewenste resultaten en verleng je ook nog eens het effect van de salonbehandeling.

iCURL

ICURL WIMPERLIFT

Wimperpermanent met de iCurl-methode

Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent-methode zorgt na slechts 1 behandeling voor gedurende 4-6 weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zonder rollers, lijm of schildjes! Hierna kun je je wimperkrultang en dikke lagen mascara gedag zeggen! De iCurl is de meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent die we tot nu toe gezien hebben. Het geheim van de iCurl-Methode zit ‘m in de clip. Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden.

Behandeling en resultaat

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar (gemiddeld 4-6 weken), afhankelijk van hoe snel je normaal je wimperhaartjes verliest.

Lycon Precision Waxing

LYCON

100% haarvrij!

LYCON is wereldwijd het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons.

Superieure resultaten voor alle soorten haargroei

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Alleen de allerbeste ingrediënten!

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid.