JEAN D’ARCEL

Voor elk wat wils met Jean D’Arcel
Dat is eigenlijk de beste samenvatting voor de cosmetica producten van Jean D’Arcel. Je kunt kiezen uit producten voor ieder huidtype en in elke prijsklasse. Bij gebruik van de bij jouw huid passende producten krijgen ze de juiste verzorging en blijven ze in goede conditie. De producten van Jean D’Arcel zijn waar nodig voor specifieke doeleinden voorzien van hoge concentraties met werkzame stoffen. 

Biologische producten van hoge kwaliteit 
Jean D’Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten. Al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn de Jean D’Arcel producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. 

CELLUCUR

Wat voor merk is Cellucur?
Cellucur is uitgegroeid tot een volwaardige cosmeticalijn die gericht is op het behandelen van huidproblemen. De filosofie van Cellucur combineert innovatieve cosmetische kennis en medische ervaring in huidverzorging; hiervan is de term ‘cosmeceutical’ afgeleid. Het is belangrijk dat je behandelingen geadviseerd krijgt, waarbij rekening wordt gehouden met jouw huidtype, de behoeften van de huid en de tijd van het jaar. De Cellucur lijn bevat speciale producten, zoals bijvoorbeeld producten voor het behandelen van acne, littekenweefsel, een vochtarme huid, couperose en rosacea.

Cellucur Systeem – essential skincare
Het Cellucur systeem is een combinatie van intensieve salonbehandelingen en producten voor thuisgebruik. Er is een compleet behandelsysteem ontwikkeld dat speciaal gericht is op het behandelen van problemen in de huid. 

PRONAILS

Het merk ProNails 
ProNails is het merk met producten van topkwaliteit waarmee wij onze Gellak- en manicure behandelingen uitvoeren. ProNails wordt uitsluitend door professionele schoonheids- en nagelstylistes gebruikt. Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde ProNails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten- enkel verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten.

Waar staat ProNails voor?
ProNails betekent een perfecte match tussen kwaliteit en betrouwbaarheid aan de ene kant, en inspiratie en plezier aan de andere kant. Het merk is ontworpen om kwaliteit en schoonheid te verbinden en de garantie te bieden dat u altijd in aanraking blijft met de huidige en toekomstige modieuze kleuren en trends.

ICURL

Wimperpermanent met de iCurl-methode
Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent-methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zonder rollers, lijm of schildjes! Hierna kun je je wimperkrultang en dikke lagen mascara gedag zeggen! De iCurl is de meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent die we tot nu toe gezien hebben. Het geheim van de iCurl-Methode zit ‘m in de clip. Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden.

Behandeling en resultaat
Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar (gemiddeld 4-6 weken), afhankelijk van hoe snel je normaal je wimperhaartjes verliest.