SCHOONHEIDSSALON HERMOSA

Monique Lammertink, eigenaresse van Schoonheidssalon Hermosa, laat u graag kennis maken met het veelzijdige aanbod van schoonheids- en lichaamsbehandelingen. Zowel vrouwen als mannen zijn van harte welkom. Alle behandelingen in de salon worden zorgvuldig, professioneel en met betrokkenheid gegeven.

Met de opgebouwde ervaring als allround schoonheidsspecialiste, verschillende specialisaties en de hoogwaardige productlijnen van Jean D’Arcel en Cellucur worden zichtbare resultaten bereikt. U zult door persoonlijke begeleiding, professioneel advies en de behandeling die bij u past een heerlijk moment van ontspanning ervaren.

 

WAT JE UITSTRAALT, IS WIE JE BENT

Een ontspannen moment met een doel, dat is waar het bij Schoonheidssalon Hermosa om draait. Omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij Schoonheidssalon Hermosa aan u aangepast. Uw huid staat aan de basis van onze behandelingen, daarom voeren wij voorafgaand aan de behandeling een intakegesprek en huidanalyse uit.
Interne en externe factoren zorgen ervoor dat uw huidconditie continu verandert. Dit vraagt om een unieke behandelmethode. Samen met u wordt er gekeken welke behandelmethode bij uw wensen past en met onze deskundigheid zorgen wij dat het beste resultaat wordt bereikt. U geniet van het beste uit twee werelden: huidverbetering in combinatie met ultieme ontspanning. Alle producten worden masserend aangebracht voor ontspanning van begin tot eind.