Over Schoonheidssalon Hermosa

Wat je uitstraalt, is wie je bent

Schoonheidssalon Hermosa is sinds 2017 uw specialist op het gebied van huidverbetering, huidverzorging en ontspanning. Monique Lammertink laat u graag kennis maken met het veelzijdige aanbod. Van tevoren wordt er een persoonlijk intake gesprek gehouden en wordt er een huidanalyse afgenomen. Op basis van uw wensen stellen ik graag samen met u een behandelplan op om toe te werken naar het ultieme resultaat. Zowel voor de korte termijn, als op lange termijn. Ik let daarbij op een passende balans tussen salonbehandelingen en thuisverzorging.

Zowel vrouwen als mannen zijn van harte welkom. Alle behandelingen in de salon worden zorgvuldig, professioneel en met betrokkenheid gegeven.

U geniet van het beste uit twee werelden: huidverbetering in combinatie met ultieme ontspanning. Alle producten worden masserend aangebracht voor ontspanning van begin tot eind.

Vergeet niet: De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken de schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter.

Monique Lammertink

Beauty-expert, eigenaresse

Al ruimte tijd ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste, waarvan een aantal jaar in een hoogwaardig schoonheidscentrum. Met mijn opgebouwde ervaring, verschillende specialisaties en de hoogwaardige productlijnen van Jean D’Arcel en Reviderm worden zichtbare resultaten bereikt. U zult door mijn persoonlijke begeleiding, professioneel advies en de behandeling die bij u past een heerlijk moment van ontspanning ervaren.

De opleidingen en werkervaring in de schoonheids- en huidverzorging die ik heb, zijn de basis voor de exclusieve huidverzorging en huidverbetering die ik u kan bieden. Elk jaar volg ik diverse bijscholingen en trainingen om mijn kennis op peil te houden. De ontwikkelingen van de diverse exclusieve merken waarmee ik werk, volg ik op de voet. Zo kan ik continue de beste adviezen geven voor uw huid. Het is voor mij echt een passie om klanten te (blijven) helpen om een gezonde en verzorgde huid te krijgen en te behouden.

Volg Schoonheidssalon Hermosa op Social Media!