Diverse behandelingen

Gezichtsbehandelingen

€ 45,00*

Lunch time treatment – 45 min

Deze behandeling zorgt binnen no-time voor een frisse uitstraling en mooie glow.
Reinigen, enzyme peeling, ampul, masker, crème. Niet geschikt voor een onzuivere huid.

€ 58,50*

Reinigende behandeling Jean d’Arcel – 60 min

Dubbele reiniging, peeling/scrub, verwijderen van huidonzuiverheden, voedend masker, oogcrème, serum en dagcrème.

€ 62,50*

Reinigende behandeling Reviderm – 60 min

Dubbele reiniging, enzymatische peeling, verwijderen van huidonzuiverheden, voedend masker, oogcrème, serum en dagcrème.

€ 67,50

Fruitzuurpeeling – 60 min

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. De fruitzuurpeeling behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering.

€ 55,00 (t/m 18 jaar)

Acnebehandeling – 60 min

vanaf 19 jaar € 59,50

 

Dieptereinigingsbehandeling voor de onzuivere acne huid.

* Detox mask bij te boeken bij deze behandeling. € 10,00

€ 75,00*

Hermosa behandeling – 75 min

Dubbele reiniging incl. borstelapparaat, peeling/scrub, epileren/harsen, verwijderen van huidonzuiverheden, massage van decolleté/nek/schouders/gelaat, voedend masker, oogcrème, serum en dagcrème.

* Extra werkstofbooster bij te boeken voor € 7,50
* Oogpakking bij te boeken voor € 12,50

€ 100,00

Couperose behandeling – 85 min

Herstelt de huidbarrière, ontstekingen, kalmeert roodheden en vermindert de rode adertjes. Bij deze behandeling wordt er gewerkt met de speciale productlijn voor couperose van Cellucur.

€ 82,50

Intensive booster treatment – 75 min

Huidverbeterende behandeling met de hoogwaardige producten van Reviderm, waarbij er specifiek gewerkt wordt op de doorbloeding van de huid. Dit geeft de huid een enorme boost met als resultaat een gezonde en stralende huid. De behandeling bestaat uit een enzymatische peeling en verschillende intensieve maskers. Deze worden in de vorm van een massage toegepast.

€ 80,00

PCA Peeling Reviderm – 60 min

Peeling met dieptewerking van fruitzuren die de huid vrij maakt van dode huidcellen en de celdeling, elastine en collageen stimuleert. De conditie van de huid maar ook acnelittekens, grove poriën, pigmentatie en fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Het resultaat: een zachte, gladde, stevige, gezonde, frisse en egale huid.

v.a. € 87,50

Microdermabrasie – 85 min

Het verwijderen van de bovenste ‘dode’ laag huidcellen door middel van aluminiumkristallen. Hierdoor wordt de onderliggende huid gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. De huid wordt stralender, gladder, dikker en steviger en neemt weer beter werkstoffen op. Deze behandeling is inclusief een dubbele reiniging, enzyme peeling, verwijderen van huidonzuiverheden, ampul, voedend masker, oogcrème, serum en dagcrème.

Kuur van 3 behandelingen                                               € 230,00
Éen keer in de vier weken

€ 87,50*

Luxe Hermosa behandeling – 90 min

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van de Jean d’Arcel MIRATENSE lijn. Deze producten hebben twee belangrijke werkingen: liften en detoxen. Detox-effect: Bevordert het natuurlijke ontgiftingsproces van de huidcellen en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Lift-effect: Zeer innovatieve actieve ingrediënten met Botox-effect.

Het resultaat is een luxueuze behandeling, die niet alleen voor een stralende en jonger uitziende huid zorgt, maar ook voor een totale, diepe ontspanning.           

* Intensieve microdermabrasie peeling bij te boeken voor €12,50

€ 92,50

Reviderm Anti-age glow treatment – 90 min

De beste behandeling voor huidverbetering en een mooie glow. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen, de doorbloeding en de celdeling. Daarna ziet de huid er fris en glad uit met een stralende teint en natuurlijke glow. Rimpels en lijntjes zijn vervaagd.
De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, enzyme peeling, doorbloedingsmasker, 1 laag microdermabrasie, serum, massage, luxe (vlies)masker, afsluitende verzorging.

€ 110,00

Hermosa special – 100 min

Een all-in-one verwenbehandeling met een dubbele reiniging, scrub, epileren/harsen, microdermabrasie of fruitzuur, onzuiverheden verwijderen, ampul, massage met edelstenen en warme schelpen, luxe masker, handmassage of handmasker en afsluitende verzorging.

€ 120,00

Reviderm Oxygen III step – 90 min

Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale cel stofwisseling. Vrije radicalen die het celmembraanvernietigen, worden geneutraliseerd. De huid wordt, zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit.

€ 130,00

Microneedling Reviderm – 75 min

Micro needling is de nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering en wordt ingezet bij rimpels, grove poriën, pigmentproblemen, (acne)littekens en het verbeteren van de huidsctuctuur. De huid wordt zichtbaar strakker en zachter. De huidstructuur is stralender, de huid is egaler en rimpels worden verminderd. Beste resultaat in kuurverband. Hiervoor gelden speciale prijzen.

€ 25,00

T-AWAY – per 5 min

Voor directe verwijdering van huidoneffenheden, zoals couperose, pigmentvlekken, kleine adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en ouderdomsvlekken.

Losse behandelingen

Losse behandelingen gelaat

€ 16,50*

Epileren/harsen wenkbrauwen

€ 28,50

Harsen/epileren en verven wenkbrauwen

€ 28,50

Verven wimpers en wenkbrauwen

€ 16,50

Verven wenkbrauwen of wimpers

€ 39,50

Hennabrows

€ 11,50*

Harsen bovenlip

€ 17,50

Harsen bovenlip en kin

€ 23,50

Harsen bovenlip, kin en kaaklijn

* € 8,50 in de behandeling

Harsbehandelingen lichaam

€ 29,50

Harsen onderbenen incl. knie

€ 39,50

Harsen onder- en bovenbenen v.a.

€ 22,50

Harsen armen

€ 19,50

Harsen bikinilijn

€ 19,50

Harsen oksels

€ 30,00

Harsen rug of borst v.a.

Wimpers

€ 47,50

Wimperpermanent (iCurl methode)

In deze behandeling van 45 minuten worden de wimpers vanaf de haarwortel gelift en gekruld met behulp van het iCurl systeem, waardoor u 4-6 weken lang prachtig gekrulde en optisch langere wimpers heeft.

€ 55,00

Wimperpermanent en wimperverf

Massages

€ 33,50

Rug-, nek-, schoudermassage (30 min)

€ 33,50

Bindweefselmassage gelaat (30 min)

€ 35,00

Hotstone massage (30 min)

Handen

€ 10,00

Paraffine handpakking

€ 20,00

Handpeeling, paraffinepakking en handmassage

Schoonheidssalon Hermosa - Behandelingen
Schoonheidssalon Hermosa - Behandelingen
Liever telefonisch een afspraak maken? Bel 06-44085693